Algemene Ledenvergadering 6 maart 2018

Graag nodigt het bestuur u uit voor de Algemene Ledenvergadering van de
Historische Vereniging Winsum-Obergum, die gehouden zal worden op:
dinsdag 6 maart 2018 in het KinderBoekenHuis, Kerkpad 2 te Obergum,
aanvang 20.00 uur.

Vanwege de te reserveren ruimte en de koffie vragen we u om u van tevoren aan te melden via het secretariaat via onze website of per email naar info@winshem.nl

Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:
1. Opening.
2. Mededelingen van het bestuur.
3. Notulen van de vorige Algemene Ledenvergadering van 21 maart en 24 oktober 2017.
4. Jaarverslag 2017.
5. Beleidsplan.
6. Financieel overzicht 2017 en begroting 2018.
7. Verslag van de kascommissie.
8. Verkiezing lid kascommissie. De kascommissie wordt gevormd door dhr. T. van Dijken en de heer H. Zwerver. De heer Van Dijken is dit jaar aftredend.
9. Bestuurssamenstelling: in 2018 treedt Joop Haak volgens rooster af. Joop heeft aangegeven nog enige tijd in ons bestuur te willen blijven, maar wil, mede op grond van zijn leeftijd, wel binnen afzienbare tijd stoppen. Wij stellen u voor hem tot dat moment weer te willen benoemen. Eventuele tegenkandidaten, maar ook mensen die ons bestuur zouden willen komen versterken kunnen zich tot 1 maart a.s. schriftelijk/telefonisch aanmelden bij het secretariaat van onze vereniging. Wij zijn vooral op zoek naar mensen die op termijn secretaris of penningmeester zouden willen worden.
10. Verslag van het voorlopig resultaat van het grondradaronderzoek.
11. Rondvraag.
12. Sluiting.

N.B. Het bestuur van de Historische Vereniging heeft er bewust voor gekozen om de Algemene Ledenvergadering los te koppelen van de voorjaarslezing, om zowel de lezing als de vergadering beter tot hun recht te laten komen.

Op 27 maart om 20.00 uur zal de voorjaarslezing worden gehouden in ‘De Hoogte’ door Ben Westerink, met als onderwerp: Waarom hebben we eigenlijk dijken?
Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Noteert u deze datum ook alvast!